Добре дошли в G&M студио - твоята приказка започва сега :)

Нашият екип от млади и амбициозни личности следи ежедневно модните тенденции. Откровено можем да кажем, че модата не трябва да вълнува твоето съзнание. Най-важно е прическата да отговаря на твоя стил и поведение. Тя е важна за самочувствието на човек не само на официални поводи, но и в ежедневието му.

G&M е твоето студио. Студио, предлагащо услуги в областта на фризьорството, маникюра и ноктопластиката, открояващо се с иновативни техники на работа, на които не може да се устои.

Как го правим ние :)

Посрещаме те с

горещо кафе.

Разговор с нашия стилист или маникюрист, в който ще ни споделиш твоето предпочитание и желание на чаша ароматно кафе. Подготвени сме да ти бъдем полезни по всички въпроси. Очакваме те.
Докосваме косата ти за да я опознаем

Докосваме косата ти,
за да я опознаем

Диагностиката на косата гарантира качеството на крайния резултат. Затова е важно стилистът да опознае твоя косъм. От съществено значение е формата на черепа и растежа на косъма за оформянето на прическата.

Магията започва

Твоето преобразяване започва точно в този момент. Прическата ти се ражда в съзнанието и ръцете на нашия стилист-колорист.

Финалната част завършва с продукти подходящи за твоя косъм и скалп, и мечтания стайлинг.

Докосваме косата ти за да я опознаем
аплодисменти за вашата прическа и визия
Аплодисментите са за теб :)

Изглеждате прекрасно! Готови ли сте да очаровате всички?

Твоето студио в кадър
фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен