Галя Димитрова
Собственик на Салон GM

Перфекционист в своята работа като фризьор.

Слънчев човек, който ще те посрещне с усмивка и ще ти предложи прическа, отговаряща на твоите предпочитания. От нея ще научиш много за коса си. Тя е лицето, което ще разкрие пред теб истината, която ще спомогне за твоят чар и самочувствие.

Грижа за косата

Много хора смятат, че се грижат добре за своята коса, но това не е така. Смятаме, че когато закупуваме предлаганите шампоани и различни медикаменти, които се предлагат на пазара, са достатъчни косата ни да е добре поддържана. Истината е друга. Твоят фризьор най-добре може да прецени в какво състояние е косата ти и от какви допълнителни грижи има нужда тя.

Галя е лицето на салона, което ще ти даде добър съвет. Не се притеснявай да задаваш въпроси. Важен е крайният резултат – доволният клиент.

Няколко думи от Галя.

Не искам да говоря много за себе си, защото знам, че не думите, а делата са важни в моята професия.

Отражението в огледалото за мен говори много. Видимо се променя лицето на доволния клиент. Когато отражението сияе – това е най-голямата оценка за моята работа. Това е моментът, в който осъзнавам, че моят труд е допринесъл за самочувствието на човека. Няма нищо по - хубаво от това да видиш излъчването и удовлетворението в очите на хората. Сядайки на стола, с притеснението дали желаната прическа ще им отива, е момент, който след броени минути изчезва.

Моят стремеж е да видя положителните емоции отразени в огледалото, че това си ти - различен, красив и естествен с нов стил и излъчване.