цветът на косата

Цветът на косата никога няма да е същият!

Tinta Color - амонячна боя на Keune.

Дава възможност за боядисване и подхранване на косата едновременно. Това е възможно благодарение на нейните съставки: Провитамин B5, пшенични и копринени витамини / придават копринена мекота /, Cocamida MEA - съставка извлечена от палмово олио, подхранва косата и предпазва скалпа от оцветяване, Соламер UV защита - UV абсорбиращ полимер / осигурява защита на структурата на косата и цвета /.

Качества на боята: атрактивни цветове за всеки вкус, 100% покритие на белите коси, приятен аромат, не е агресивна към скалпа и кожата.

35.00 лева
цената започва от 35.00 лева

Bond Fusion

Терапия за възстановяване и трайно подхранване на боядисани коси. За по-здрава и силна боядисана коса. Използвайки този продукт, ти не само защитаваш вътрешната структура на косъма на косата, но също така подобряваш косата си при всяко едно химическо третиране.

Терапията Bond Fusion ти гарантира до 5 пъти повече подхранване, до 2 пъти по-голяма устойчивост и до 43% по-малко накъсване на косата.

Bond Fusion е създаден в 2 фази - първа фаза: създава нови дисулфидни връзки с помощта на протеинова система. Фаза 2: дълбоко подхранва и възстановява, усилва и уплътнява новосъздадените връзки в косъма. С тази терапия косата ти ще бъде красива, сияйна, здрава и силна.

* Не съдържа сулфати и парабени.

30.00 лева
фризьорски услуги Плевен
козметични услуги Плевен
фризьорски услуги Плевен
козметични услуги Плевен

Здрави краища и мечтана дължина

Това е патентовано изобретение в световен мащаб, специално проектирано да подрязва накъсаните краища по всички дължини. Благодарение на този уред ще запазиш дължината на косата си и ще се сбогуваш с цъфналите връхчета завинаги.

* Процедурата включва: измиване и изправяне на косата.

35.00 лева