ТВОЯТ ФРИЗЬОРСКИ САЛОН,

ЗAЩОТО...
те посрещаме с усмивка;
сме професионалисти;
сме креативни;
работим само с доказани продукти;
ще си тръгнете с усмивка.
фризьорски салон GM Плевен
нашите

услуги

Във фризьорски салон GM ще ти предложим не само обещаната усмивка, но и добър съвет за перфектна визия, завърваща с прическа, умело прилягаща на твоето лице и ефектен маникюр, заздравяващ нокътя в комбинация с нюанс, съобразен с твоя повод и тоалет.

Ще обсъдим бъдещите ти идеи и желания, за да бъдем гъвкави в предложенията си към теб. Нашата палитра от услуги предлага разнообразие, водещо до твоята красота и чар, защото най-важното за нас си ти - нашият клиент.

ПОВЕЧЕ
ноктопластика Плевен

Цветът на косата никога няма да е същият!

Благодарение на нашия стилист, това вече е възможно. Чрез многобройните часове на семинари отдадени на колористиката - Галя е специалист в тази област. За някои това е неизвестна техника, но едно можем да кажем - Вашата промяна в цветово отношение вече е настъпила. Доверете ни се и ние ще се погрижим за Вашата коса като предложим най-доброто цветово отношение, прилягащо умело на Вашата визия.
цени от:
35.00 лева
ПОВЕЧЕ
BONDFUSION
фризьор Плевен

Протеинова терапия, осигуряваща силна и здрава коса непрекъснато, чрез създаване на дисфлуидни връзки и защитаваща вътрешната структура на косъма.

Боядисването в комбинация с Bond Fusion гарантира оптимално заздравяване, при което косата става двойно по-силна.

цени от:
15.00 лева
ПОВЕЧЕ
Здрави краища и
мечтана дължина

Желаеш да имаш гладка, здрава и блестяща коса без промяна на нейната дължина. Да това вече е възможно! В G&M студио ще ви предложим тази промяна, благодарение на Split – Ender PRO.