Салон за красота GM - Твоята приказка започва сега

Нашият екип от млади и амбициозни личности следи ежедневно модните тенденции. Откровено можем да кажем, че модата не трябва да вълнува твоето съзнание. Най-важно е прическата да отговаря на твоя стил и поведение. Тя е важна за самочувствието на човек не само на официални поводи, но и в ежедневието му.

Салон за красота G&M е твоят салон. Салон, предлагащ услуги в областта на фризьорството, маникюра и козметиката, открояващ се с иновативни техники на работа.

Как го правим ние :)

Посрещаме те с

горещо кафе.

Разговор с нашия фризьор, маникюрист или козметик, в който ще ни споделиш твоите предпочитания и желания на чаша ароматно кафе. Готови сме да отговорим на всички въпроси. Очакваме те.
Докосваме косата ти за да я опознаем

Докосваме косата ти,
за да я опознаем

Определянето на състоянието на косата гарантира качеството на крайния резултат. Затова е важно стилистът да опознае твоя косъм. От съществено значение е формата на черепа и растежа на косъма за оформянето на прическата.

Магията започва

Твоето преобразяване започва точно в този момент. Прическата ти се ражда в съзнанието и ръцете на нашия стилист-колорист.

Финалната част завършва с продукти подходящи за твоя косъм и скалп, и мечтания стайлинг.

Докосваме косата ти за да я опознаем
аплодисменти за вашата прическа и визия
Аплодисментите са за теб :)

Изглеждате прекрасно! Готови ли сте да очаровате всички?

Снимки от Салон за Красота GM Плевен
фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен фризьорски салон Плевен